Tietoa Fashiolasta 

Hei, olemme FASHIOLA.

Autamme sinua shoppailemaan netissä fiksusti. Teemme yhteistyötä satojen verkkokauppojen kanssa, jotta sinä löydät ne helposti yhdestä paikasta. Löydät Fashiolasta kaikki merkkilaukuista viimehetken asuihin ja myös parhaat muotilöydöt.

Enemmän kuin verkkokauppa

Ajattele meitä sinun ensimmäisenä pysähdyspaikkanasi, kun haluat löytää muotia. Me olemme tällä, jotta sinun ei tarvitse pitää kymmeniä välilehtiä avoimena, vertaillaksesi nahkasaappaita monilta eri nettisivuilta, vaan löydät ne kaikki yhdeltä sivulta. Kun löydät etsimäsi, pääset yhdellä napin klikkauksella kassalle.

Löydät meiltä etsimäsi

Löydät käden ulottuviltasi laajan valikoiman eksklusiivisia merkkejä, tunnettuja kotimaisia, sekä ulkomaalaisia merkkejä. Tämä tarkoittaa, että löydät varmasti etsimäsi satojentuhansien tuotteiden joukosta, monista eri verkkokaupoista.

 Säästämme aikaasi

Käytä enemmän muuhun kuin sen täydellisen asun tai vaatekappaleen etsimiseen. Toimittajamme ovat luoneet shoppailtavaa sisältöä tämän hetken suosituimmista trendeistä ja vaatteista, mutta voit myös räätälöidä hakuasi mielesi mukaan. Suodata hakemaasi esimerkiksi materiaalin, tyylin tai värin mukaan tai hae lempimerkkisi perusteella.

Ilmoitamme sinulle, milloin suosikkituotteesi hintaa on alennettu ja meidän sinulle personalisoiduilla e-maileilla, et ikinä missaa parhaita diilejä. Kuulostaako hyvältä? Mene profiilisi ja muokkaa asetuksiasi.

Älä missaa parhaita alennuskoodeja

Löydät Fashiolasta parhaat voimassa olevat alennuskoodit suosituimmista verkkokaupoista. Teemme tiiviisti yhteistyötä yhteistyökumppaneidemme kanssa, jotta sinä tiedät ensimmäisenä parhaista alennusmyynneistä ja alennuskoodeista. Löydät myös parhaat hinnat, sillä voit verrata samaa tuotetta monista eri verkkokaupoista.

Miten Fashiola toimii?

Me teemme töitä sen eteen, jotta sinun ostoskokemuksesi olisi niin helppo kuin mahdollista. Fashiola saa palkkioksi tästä prosenttiosuuden ostoista, jotka sinä teet yhteiskumppaneidemme sivuilta. Sinä et ikinä maksa tästä palvelusta ekstraa, vaan hinta on sinulle aina sama, mitä verkkokauppa tarjoaa. Joskus verkkokaupat mainostavat uusia mallistoja, alennusmyyntejä tai tiettyjä tuotteita, jotta löydät ne helpommin.

Haluatko tehdä yhteistyötä kansamme? Ota meihin yhteyttä: international@fashiola.com

FAQ

Kuinka paljon ovat toimituskulut… ? Onko tätä tuotetta tietyssä koossa… ? Miten voin palauttaa tilaukseni?

Fashiola on muodin hakukone. Fashiola ei myy omia tuotteita, vaan kerää tuotteita eri yhteistyökumppaneiden verkkokaupoista yhteen paikkaan, tarjotaakseen sinulle sujuvan ostoselämyksen. Me autamme sinua mielellään tiedoilla, joita meillä on, mutta tietyissä tilanteissa sinun täytyy ottaa yhteyttä suoraan verkkokaupaan, josta tahdot tilata. Esimerkiksi jos kysymyksesi liittyy seuraaviin aiheisiin:

Voinko tilata suoraan Fashiolasta? 

Fashiola on verkkosivu joka kerää tuotteita eri verkkokaupoista yhteen paikkaan. Fashiola ei myy tuotteita itse, jonka takia sivuiltamme ei voi tilata suoraan. Fashiolassa voit hakea ja löytää tuotteita joita etsit, jonka jälkeen sinut ohjataan valitsemaasi verkkokauppaan suoraan tuotteeseen, josta olet kiinnostunut.

En ole saanut vahvistus-sähköpostia Fashiolalta. Onko tämä normaalia?

Vaikka oletkin löytänyt tuotteen Fashiolasta, me emme lähetä sinule tilausvahvistus-sähkpöpostia. Tuotteen tilaus on suoritettu verkkokaupassa jonka tuotteet löytyy sivuiltamme. Jos et ole saanut tilausvahvistus-sähköpostia verkkokaupasta josta tilasit, ota suoraan yhtetyytä verkkokauppaan, jossa suoritit tilauksen.

Mitä teen jos hinnoissa/kooissa jotka näkyvät Fashiolan sivulla eroaa siitä joka on sivulla johon minut uudelleenohjattiin?

Kaikki tiedot Fashiolan sivulla tulee suoraan yhteistyökumppaniemme sivuilta. Nämä tiedot ovat kerätty tuote-tietosyötteeseen, jota me ja yhteistyökumppanimme päivitämme säännöllisesti läpi päivän. Nämä tiedot ovat realiajassa ja saattavat hieman vaihdella, jonka takia eroja voi olla meidän tietojen ja yhteistyökumppaniemme tietojen välillä. Jos hinta on eri meidän sivuilla kun mitä näkyy verkkokaupassa johon sinut on uudelleenohjattu, tuotteen loppuhinta on se joka näkyy verkkokaupan sivulla.

Fashiola.fi on Alankomaiden Kleding BV:n omaisuutta